“La llei no respon a la realitat: rebem ‘mails’ en caps de setmana”

Vostè va donar suport a la campanya dels caps de setmana de tres dies.
Mai a la vida he fet un cap de setmana de tres dies… A una empresa industrial no li pots demanar una cosa així, però sí a un professional independent. En un moment com l’actual cal liberalitzar els horaris, facilitar als empleats l’accés a la feina.

Per què reapareix ara aquest debat?
Perquè ara hi ha clients en altres zones horàries, d’altres que volen satisfacció immediata… Hi ha més demanda de treballar a qualsevol hora. Però hi ha rigidesa, problemes burocràtics i administratius: la llei no respon a la realitat, en la qual rebem mails els caps de setmana i fora de l’horari laboral.

Entrevista d’Albert Vidal publicada al diari ARA el 8 de novembre de 2015.
Llegir entrevista:  http://www.ara.cat/economia/Jose-Luis-Nueno-realitat-setmana_0_1463853630.html

Etiquetas: , ,

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*